Heidi Sneeuw-van Wijk

Logopedist & lees-en spellingspecialist

Ik ben Heidi Sneeuw-van Wijk en  werk als praktijkeigenaar,  logopedist en spelling & leesspecialist.

In juli 2010 heb ik de logopedie praktijk in Landsmeer opgericht.  In 1992 heb ik opleiding Logopedie & Foniatrie in Amsterdam afgerond.  Gedurende 28  jaar werk ik met veel plezier met kinderen met spraak- en taalontwikkelingsproblemen

Na 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als logopedist op de praktijk Logopedie Landsmeer , heb ik gekozen voor een nieuwe stap.

Vanaf 01-09-2020 werk ik als lees- en spellingspecialist en geef alleen nog therapie aan kinderen met lees- en spellingproblemen en geef ik trainingen aan leerkrachten die leerlingen met lees- en spellingproblemen goed willen begeleiden.

Meer informatie kunt u nalezen op www.kinderpraktijkpauw.nl

Evelien Eefting

logopedist & yogadocent

Ik ben Evelien Eefting en werk Sinds 1995 is als  logopediste. Gedurende 10 jaar ben ik mede-eigenaar geweest van een zelfstandige allround logopediepraktijk in Amsterdam-Zuidoost en vanaf 2012 werk ik samen met Heidi in de logopediepraktijk in Landsmeer.

Evelien stopt per 1 november 2020 met haar werkzaamheden als logopedist.

We hebben heel goed en fijn samengewerkt en kiezen nu beiden voor een nieuwe stap.  Evelien werkt als yoga docent samen met haar man in het Bamboehuis in Amsterdam.  Wilt u meer weten over het Bamboehuis?  www.bamboehuis.amsterdam

Saskia Withaar , logopedist & praktijkhouder Logopedie Wherestate

Saskia neemt de nieuwe aanmeldingen van Logopedie Landsmeer aan.

Toen ik de opleiding logopedie startte, heb ik nooit getwijfeld of ik de juiste studie heb gekozen. Elk vak over spraak, taal, stem en gehoor dat we kregen was weer interessant en inspirerend!  Ik hou van dit vak omdat ik het belangrijk vind dat iedereen met zo min mogelijk belemmeringen moet kunnen communiceren.

Ik startte mijn werk in de logopediepraktijk Wherestate en heb mij daar verder kunnen ontwikkelen. Door  na- en bijscholingen op het gebied van spraak en taal weet ik wat ik belangrijk vind om ouders en kinderen mee te geven, zodat er een goede communicatie tussen hen ontstaat.

www.logopediewherestate.nl