Heidi Sneeuw-van Wijk

Logopedist & dyslexiespecialist

Ik ben Heidi Sneeuw-van Wijk en  werk als logopedist en spelling & leesspecialist.

In juli 2010 heb ik de logopedie praktijk in Landsmeer opgericht.  In 1992 heb ik opleiding Logopedie & Foniatrie in Amsterdam afgerond.  Gedurende 27  jaar werk ik met veel plezier met kinderen met spraak- en taalontwikkelingsproblemen.

Als logopedist heb ik mij verder gespecialiseerd in het onderzoeken en begeleiden van kinderen met moeilijkheden in de spelling- en leesontwikkeling.  In de behandelingen ligt de nadruk niet alleen op het leren spellen en lezen, maar ook op de emoties van de kinderen.  Niet goed mee kunnen komen op school kan leiden tot gevoelens van onzekerheid en faalangst.   Ik ga graag met leerkrachten en ouders in overleg om het lesaanbod af te stemmen op de mogelijkheden en de manier van leren van de kinderen.

Evelien Eefting

logopedist & yogadocent

Ik ben Evelien Eefting en werk Sinds 1995 is als  logopediste. Gedurende 10 jaar ben ik mede-eigenaar geweest van een zelfstandige allround logopediepraktijk in Amsterdam-Zuidoost en vanaf 2012 werk ik samen met Heidi in de logopediepraktijk in Landsmeer.

Gedurende 24 jaar werk ik met veel affiniteit met kinderen met spraak-taalontwikkelingsproblemen en kinderen en volwassenen met stemproblemen.   Ik combineer mijn werkzaamheden als logopedist met het geven yoga.

Wij zijn beiden lid van de beroepsvereniging NVLF www.nvlf.nl  en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. www.kwaliteitsregisterparamedici.nl